Semih: "Avrupa Ligi garanti ama..."

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Manchester United'ı sahasında 1-0 yendiği maçın ardından genç savunmacı Semih Kaya açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında Manchester United'ı 1-0 yenen Galatasaray'da Semih Kaya maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Semih açıklamasında ilk olarak, "Tabi ki öncelikle ligde kötü bi gidişat vardı bu maçı kazanmak istiyorduk. Mutluyuz, iyi hazırlandık iyi mücadele ettik. Bu galibiyetten dolayı mutluyuz. Manchester United'a karşı bu maçı kazandığımız için mutluyum. Ayrıca bugün amca oldum, her yıl dönümünde bu zaferi hatırlayacağız." dedi.

Açıklamasına devam eden Semih, "Şu an Avrupa Ligi garanti ama biz Şampiyonlar Ligi'nde devaam etmek istiyoruz. Braga güçlü bir takım, evinde oynayacak ama galip gelmek istiyoruz." dedi.

Kendi performansını da değerlendiren genç oyuncu, "Tabi ki sezon başından beri sürekli süre aldım o bakımdan bir düşüş vardı vücut olarak, fiziksel olarak. Ayrıca belimden bir sakatlık yaşadım ama toparladım ve hocam şans verdi. Hocama da teşekkür ediyorum böyle zor bir maçta şans verdiği için." dedi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları