Selçuk neden kadroda yok?

Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Fatih Terim, Selçuk İnan'ı kadroya almamasının nedenini açıkladı.

A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Fatih Terim, Belarus ve Kuzey İrlanda mücadeleleri öncesinde belirlediği sürprizli aday kadro seçiminin nedenini belirtti ve Galatasaray'ın yıldızı Selçuk İnan'ın da neden kadroda olmadığını açıkladı.

"GENÇLER OYNAMAYI HAK EDİYORSA..."

Birçok genç ismi kadroya alan Terim, "Genç yetenekli oyuncular oynamayı hak ediyorsa gidenin yerine de aranmadan hemen alınması gerekiyorsa onlar da burda olur. Yarışma anında çok formda olan oyuncular vardır. Belki de hiç milli takımda oynamamıştır. Ama o sonucu almak için o oyuncuya ihtiytacı vardır. " ifadelerini kullandı.

"SELÇUK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Selçuk İnan'ın kadroda olmamasına da değinen tecrübeli antrenör, "Bizim zaten bir takımımız var. Bazı arkadaşlarımızı özellikle çağırmadım. Selçuk bizim için çok önemli bir oyuncudur. Benim için de Milli Takım için de önemlidir. Çok var almadığım" diye konuştu.

"ARDA, BURAK VE GÖKHAN'I DA ALMAYACAKTIM"

Selçuk'un dışında birkaç önemli ismi daha almamayı düşündüğünü ancak vazgeçtiğini söyleyen çalıştırıcı, "Arda, Burak ve Gökhan'ı da almayacaktım. Arda mesela az oynayacak. Sakatlığı var zaten. Bazı takımlarla konuşup oyuncuları almadık Nuri gibi. "Bazı arkadaşlarımızı bile bile almadım. Ama bu sadece diğerlerini görmek için. Selçuk da biraz dinlensin istedim. Başka bir şey olamaz. Ben geldiğim günden itibaren buraya da (Milli Takım) oraya da (Galatasaray) Selçuk hep oynuyor." dedi.

A Milli Futbol Takımımız 15 Kasım'da Kuzey İrlanda, 19 Kasım'da ise Belarus ile karşı karşıya gelecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları