Selçuk İnan için FLAŞ!

Galatasaray'daki formu bir hayli eleştirilen Selçuk İnan için WEBASLAN'da yapılan ankette ilginç bir sonuç ortaya çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Belçika temsilcisi Anderlecht ile karşı karşıya gelecek olurken, sarı-kırmızılılarda teknik direktör Cesare Prandelli'nin sahaya çıkaracağı kadro merakla beklenmeye başlandı.

Defans ve forvet hattını oluşturmakta sıkıntı yaşamayan İtalyan çalıştırıcı, orta sahada büyük kararsızlık yaşıyor. Sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk İnan'ı İtalya Milli Takımı'ndaki 'Andrea Pirlo' gibi oynatması beklenen Prandelli, oyuncunun form düşüklüğü sonrasında büyük şok yaşadı.

Otoriteler, Selçuk'un form düşüklüğü üzerine ağır eleştiriler getirirken, sarı-kırmızılı taraftarların internetteki en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.com'da bir anket düzenlendi. Sabah saatlerinde açılan ve devam etmekte olan ankette taraftarlara, "Sizce Selçuk İnan, Anderlecht maçında ilk 11'de oynamalı mı?" şeklinde bir soru yöneltildi.

Taraftarların büyük bir kısmı, "Hayır" oyunu kullanırken, Selçuk İnan'a olan güvenin de azaldığı gözlendi. Anketin altına, "Evet diyenler neden evet? Ben anlamıyorum bu milleti, Evet diyenler nasıl bir psikoloji ile nasıl bir duygusal buhranla ''evet'' demiş anlamak mümkün değil... Evet diyenler beraberliklere veya mağlubiyetlere katlansınlar" şeklinde yorumlar geldi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları