Seçim olacak mı? Aysal konuştu

Galatasarayımızın başkanı Ünal Aysal, seçim konusunda genel kurulda verilen arada açıklama yaptı.

Kulübümüzün yıllık olağan mali genel kurul toplantısına verilen arada açıklamada bulunan başkanımız Ünal Aysal, seçim konusunda genel kurulun alacağı karara uyacaklarını söyledi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nde gerçekleştirilen genel kurulda verilen arada bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Aysal, kongre gündeminde seçim konusuyla ilgili bir madde yer almasına değinerek, bu maddeyi kendisinin teklif ettiğini söyledi.

"Seçim maddesi olmasını ben teklif ettim. Gündemimizde böyle bir şey yoktu ancak bazı arkadaşlar 2014'te seçim olması yönünde beyanatta bulundu" diyen başkan Aysal, şu ifadeleri kullandı:

"Hukuki şartlar ortada. Seçim tarihi 2016'yı gösteriyor ama ben tereddüt edilen hiçbir şeyi sevmiyorum. Bunun netleşmesini istediğim için genel kurula getirdim ve karara bağlanması için de ısrarcı oldum. Aslında genel kuruldan beklediğim, bir tavsiye kararıydı. Ama genel kurul direkt bir karar da alabilir. Ne karar alınırsa biz ona uyacağız ve bunu severek uygulayacağız. Her iki netice de benim için iyi."

Olası bir yeni seçimde yönetimde değişiklik olmayacağı konusuna da değinen başkan Aysal, "Herkes yönetim kurullarına girmek ister. Ben de bu konuda hizmet etmek isteyen, gerçekten faydalı olabilecek arkadaşlar kimlerse, onlarla çalışmak isterim. Geçtiğimiz iki yönetim kurulunda da böyle oldu. Bütün arkadaşlarım için kapım açık. Herkes bu konuda istekli olursa, en iyi ekibi seçmek isterdim. Bu benim başarım için de önemli" değerlendirmesinde bulundu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları