Seçilirse Mayıs'ta yeni seçim var!

Duygun Yarsuvat yönetim kuruluna aday olan arkadaşlarına, 7 ay boyunca görevde kalıp genel kurula gideceklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü’nde 25 Ekim’de yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Kongre’de başkanlığa aday olan Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, göreve gelirse 7 ay koltukta oturacak. Yarsuvat, başkanlığa başladıktan sonra Mayıs 2015’te seçim kararı alacak.

Aysal’ın istifası nedeni ile 16 günlük bir kongre hazırlık süreci yaşandığı için ‘sağlıklı bir seçim ortamı yaşanmadığı’ görüşünde hem fikir olan camiaya kulak veren Prof. Dr. Duygun Yarsuvat aday olurken bu kararı aldı. Alp Yalman’a listelerin teslim edilmesine 24 saat kala rakip olan Yarsuvat, “7 ay için göreve talip olacağız” deyip Mayıs 2015’i işaret etti.

ÖZGÖRKEY DE SÖYLEMİŞTİ
Nitekim Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın yola çıkarken aldığı bu kararı, Galatasaray Kulübü eski başkanı Faruk Süren ile Ali Dürüst ve Aysal’ın Londra seyahati öncesinde başkan adayı olarak öne çıkardığı Cemal Özgörkey de sürenin yetersizliğini belirtip desteklemişti. Şimdi Yalman’a karşı seçilmesi halinde Yarsuvat ve yönetimi, 4. yıldız rekabetinin yaşanacağı sezonda Galatasaray için mesai harcayacak. Ayrıca, sarı kırmızılı camiada göreve talip olmak isteyen üyelerin sağlıklı şekilde kongreye hazırlanması adına seçim kararında birleşilecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları