Schalke'den sürpriz kanca

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Alman Schalke 04 kulübü, Avrupa'yı sarsacak dev bir transfere imza atmayı planlıyor.

Birçok Avrupa devinin transfer listesinde olan ve adı bir süre Fenerbahçe'yle anılan, Internazionale'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Schalke 04'e çok yakın...

İtalyanların ünlü spor gazetelerinden TuttoSport'un haberine göre; haftalar süren kontrat görüşmelerinin ardından Inter'in önerdiği rakama ve şartlara yanaşmayan Wesley Sneijder, Hollanda milli takımındaki yerini kaybetmemek ve üst düzey futbol oynamaya devam etmek için Almanya Bundesliga'da oynamaya oldukça yakın. Andrea Stramaccioni'nin genç oyunculara yer vermesi ve Sneijder'e nadiren forma vermesi sonrası, Hollandalı oyuncu lideri olacağı Schalke'nin teklifine sıcak bakıyor.

Schalke 04, Inter'e 12 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanırken, Inter de karşı teklif olarak Schalke'nin genç yıldızı Julian Draxler'i bu anlaşmanın içerisine ekleyip kadrosunu güçlendirmek istiyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları