"Saygısızlık yapmak istemem"

Galatasaraylı Yönetici Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Albayrak'ın açıklamaları...

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynadıkları derbinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk olarak ezeli rakiplerini tebrik eden Albayrak, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bunda sonraki maçlarında da Beşiktaş'a başlarılar diliyorum" dedi.

Burak Yılmaz'ın ilk kez oynamasıyla ilgili olarak Abdurrahim Albayak, "Burak Yılmaz hazırdı. Altı tane santraforumuz var. Hocanın tercihi. Hangisini oynatırsa formayı o giyiyor. Bugün hocanın tercihi Umut, Burak ve Elmander'den yanaydı" açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın son bölümünde Burak Yılmaz'ın yerde kalmasıyla Galatasaray'ın kazandığı penaltının sorulması üzerine deneyimli yönetici, "Kale arkasında oturan arkadaşlarımız 'Net penaltı' dediler. Bazı arkadaşlarımız 'Penaltı değil' dedi. Ben daha izlemedim. Ondan önce Emre'nin bir penaltı pozisyonu var diyorlar. Ben kendim net göremedim. Görmediğim şeye yorum yapıp, saygısızlık yapmak istemem" sözlerini kullandı.

'Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın yönetiminden rahatsız mısınız?' şeklinde bir soruya Albayrak, "Biz kimseden rahatsız değiliz. Bu kadar saniyelik işlerde pozisyonları net görebilir de görmeyebilir de. Bugüne kadar hiç bir hakemden rahatsız olmadım. Bundan sonra da olmayacağım" sözleriyle cevap verdi.

Son olarak Beşiktaşlı yöneticilerin, Galatasaraylı yöneticileri karşılamamasına değinen Abdurrahim Albayrak, "Beşiktaşlı yöneticilerle aramızda maçtan önce bir şey olmadı. Beşiktaşlı yöneticilerin çoğu benim can arkadaşımdır, aile dostlarımdır. Beşiktaşlı yöneticilere ve Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür ediyorum. İnşallah biz de onları Arena'da en iyi şekilde ağırlayacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları