Savunmanın soluna yeni aday

Galatasaray'ın Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giyen tecrübeli Avusturyalı sol bek Christian Fuchs'u gündemine aldığı iddia edildi.

Ara transferde Wesley Sneijder ve Didier Drogba bombalarını patlatan, hücum hattını fazlasıyla sağlama alan Galatasaray yeni sezonda önceliğini savunmaya verecek.

Kamerunlu Chedjou ile stoper sorununu çözmeyi planlayan sarı-kırmızılı takım, sol bek adayını da belirledi: Christian Fuchs.

BİZE KARŞI DA FORMA GİYDİ

Sezona savunmanın solunda Hakan Balta ile başlayan ancak kaptanı dökülünce o bölgede mecburen ‘devşirme sol bek’ Riera ile idare eden Fatih Terim, Schalke 04 forması giyen Fuchs’ta ısrarcı. Galatasaray’ın Almanya’da Schalke’yi 3-2 yendiği maçın ikinci yarısında görev yapan Avusturyalı sol bekin, kulübü ile sözleşmesi 2015’e kadar.

2011 yazında 3.8 milyon euro bonservis karşılığında Mainz’dan Schalke’ye geçen Fuchs, sol kanadı iki yönüyle kullanabilmesi ile dikkat çekiyor. Sol bekte görevini yapan, sol açık oynadığında da sırıtmayan 26 yaşındaki oyuncu, istikrar abidesi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları