Savunma kurgusu telaşı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, savunmanın kilit ismi Tomas Ujfalusi'nin boşluğunu Servet Çetin ile doldurmayı planlarken, ilk 11'i de yavaş yavaş şekillendiriyor...

Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Buna göre Servet Çetin ve Ceyhun Gülselam, Ankara'da büyük ihtimalle ilk 11'de yer alacak.

Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde yaşanan sakatlıklar, Sivas maçında Elmander'le Engin'in kırmızı kart görmesi ve Ujfalusi'nin sarı kart cezalısı olması, Fatih Terim'i kadro kurmakta zorluyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle savunma ve orta sahayı nasıl kuracağı konusunda sıkıntı yaşıyordu. İmparator, Gençlerbirliği deplasmanında nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağını büyük ölçüde belirledi. Buna göre Ujfalusi'nin yerine, Servet Çetin forma giyecek.

Orta alanda ise Selçuk'un yanında Ceyhun'a forma vermeyi planlayan Fatih Terim, Felipe Melo'yu forvet arkasına kaydıracak. Böylece Sivasspor maçında çift forvetli sistemi tercih eden Terim, yeniden tek golcüye dönecek. Elmander'in cezası nedeniyle ileri uçta Milan Baros görev yapacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları