Şaşırtan gelişme!

Galatasaray'da Fatih Terim'in üzerini çizdiği isimler arasında yer alan Milan Baros konusunda sürpriz bir gelişme var...

Galatasaray'da Fatih Terim'in üzerini çizdiği isimler arasında yer alan Milan Baros, Beşiktaş yolunda...

Siyah-beyazlıların Çek oyuncusu Tomas Sivok, vatandaşı Baros'la görüştüğünü ve golcü futbolcunun Beşiktaş'ta forma giymek istediğini yönetime iletti. Teknik kadroya Baros'un Beşiktaş'ta forma giymeyi çok istediğini söyleyen Sivok, "G.Saray'da mutlu değil. Buradaki ortamı biliyor. Gelirse büyük katkısı olur" diyerek transfere kefil oldu.

YÖNETİM TEMKİNLİ DAVRANIYOR

Baros'un Beşiktaş'taki kenetlenmeden etkilendiğini söylediğini siyah-beyazlı kurmaylara aktaran Sivok, bu transferin gerçekleşmesini Baros'tan sonra en çok isteyen isim durumunda. Kararını netleştirmeyen Beşiktaş yönetimi ise Çek yıldız konusunda temkinli davranıyor.

BU SEZON SİFTAHI YOK
Galatasaray'dan yılda 2.5 milyon Euro kazanan Milan Baros, bu sezon hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemedi. Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmeyen Çek futbolcu, sezon başında teklifler olmasına rağmen bunları kabul etmeyerek forma giymeme pahasına sarı-kırmızılı takımda kalmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları