Şaşırtan açıklama!

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Bernard Duarte konusundaki gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz...

WEBASLAN

Galatasaray, ara transfer döneminde yetenekli bir yabancı hücum oyuncusu alarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım için Atletico Mineiro'dan Bernard Duarte ismi ön plana çıkarken, bu futbolcu konusunda önemli haberler geldi.

BERNARD ZAM İSTEDİ


Muhteşem geçen bir sezonun ardından özellikle Rus ekiplerinin kıskacından sıyrılamayan Bernard, maaşında iyileştirme istedi. Yaklaşık 500 bin euro kazanan 20 yaşındaki futbolcu, takımında kalabileceğini ancak kendisine gelen teklifler doğrultusunda bir maaş beklediğini söyledi.

Kulübü Mineiro'da kalmaya razı olan ancak maaşının en az 2 katına çıkarılmasını isteyen başarılı futbolcu, görüşmelerin tıkanması halinde vedaya hazırlanabilir.

BU ÇOCUĞA DİKKAT! TIKLAYIN...

AÇIKLAMA YAPTI

Taraftarların sevgilisi olan Bernard için çıkan transfer haberleri her geçen gün yeni bir boyut kazanırken, oyuncu ilginç bir hamleye imza attı.

Copa Libertadores'in sonuna kadar hiçbir yıldız oyuncusunu satmama sözü veren Başkan Alexandre Kalil'i destekleyen Bernard Facebook hesabından, "2013, Galo'nun yılı olacak. (Atletico Mineiro) Tanrı hayatımızda yeni bir sayfa açsın. Yeni bir yılda daha tekrar birlikte olacağız. Tanrıya şükürler olsun ki bu yıl benim için harikaydı." ifadelerine yer verdi.

Bernard'ın yayımladığı bu mesaj, Atletico ile maaş konusunda anlaşmaya vardığı ve en az 1 sezon daha takıma kalacağı şeklinde yorumlandı

RUSLARI REDDETMİŞLERDİ

Bernard için Rus temsilcisi Terek'in kısa bir süre önce yaptığı 11.5 milyon euroluk teklif geri çevrilmişti. Oyuncu için masada yeni bir teklifin bulunduğu öğrenildi. Bu teklifin Galatasaray'dan da gelebileceğini söyleyen Brezilyalı yetkililer, takım konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları