"Santiago Bernabeu'ya bilet var mı ağabey"

Galatasaray taraftarı, Santiago Bernabeu'da Real Madrid ile oynanacak maç için bilet bulmakta zorlanıyor. Hedef, Real Madrid'in web sitesi...

3 Nisan'da Santiago Bernabeu'da Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik maçtan önce sarı-kırmızılı taraftarlar Madrid'i bayram yerine çevirmek için harekete geçti. Bugün 09:00 itibariyle Galatasaray tarafından 145 TL'den satışa sunulan biletleri satın almak için büyük bir sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, web sitesinde yoğunluk olmasından dolayı bilet satın alamadı. Sarı-kırmızılı kulüp de yaptığı açıklamada satışa sunulan biletlerin saat 14:00 itibariyle tükendiğini duyurdu.

Real Madrid Kulübü tarafından ayrılan 3900 biletin büyük bir bölümünü satışa sunan Galatasaray Spor Kulübü, Schalke maçından önce yaşanan bilet kaosunun önüne geçti ve sponsor firmalara sınırlı sayıda bilet ayırdı. Bu kez satışta öncelik hakkını da Türk Telekom Arena'daki loca sahiplerine vermeyen sarı-kırmızılı kulüpte başkan Ünal Aysal da yöneticilere verdiği talimatta kimseye bilet sözü verilmemesini söyledi.

Galatasaray camiasının ileri gelenlerinin bilet konusunda en fazla telefon açtıkları isim ise Abdürrahim Albayrak oldu. Son 3 gündür telefonu bir an olsun susmayan ve gelen yoğun bilet talebinden dolayı telefonunu da ara ara kapatmak zorunda kalan Albayrak'ın kendi yakın çevresine dahi bilet bulmakta zorlandığı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü'nün yanı sıra Real Madrid Kulübü de resmi internet sitesi aracılığıyla bilet satışına devam ediyor. 36 euro ile 395 euro arasında de fiyatlardan satışa sunulan biletlere Real Madrid taraftarı kadar Galatasaray taraftarı da ilgi gösteriyor.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları