''Şanssız bir gol yedik''

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Schalke karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada 1-1'lik sonuç için üzüntülü olduklarını ifade etti.

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Schalke ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Sarıoğlu, maça iyi başlamalarına rağmen istedikleri skorla maçtan ayrılamadıklarını belirterek, "Kazanıp avantajlı bir skorla Almanya'ya gitmek istiyorduk. İyi de oynadık, golü de erken bulduk ancak ilk yarı bitmeden şanssız bir gol yedik. İyi bir takımız, turu hakediyoruz." ifadelerini kullandı.

Deplasman maçının Almanya'da oynanacak olması ve gurbetçilerimizin de desteğini arkalarına almak istediklerini belirten Sabri, "Milli Takım bazında da kulüp bazında da Almanya'daki maçlarda müthiş bir destek alıyoruz. Arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Elimizde bir avantaj vardı ancak biraz rakibimize kaptırdık az da olsa. Üzgünüz açıkçası." şekilinde konuştu.

''KIRILMA ANLARI VARDI''

Hamit'in direkten dönen topu ve kalecinin çıkardığı şutları ile ilgili ise Sabri, "Maçta kırılma anları da vardı. Hamit'in pozisyonu gol olsa büyük bir avantaj elde etmiş olucaktık. Benim pozisyonumda da kaleci sanıyorum biraz önceden farketti ve şutumu çıkardı. Rövanş maçında daha iyi olacağımıza inanıyorum." dedi.

Son olarak maçın ön plana çıkan konusu 'zemin' ile ilgili de konuşan kaptan, "Zemin çok kötüydü. Bol pas yapan bir takım olmamızdan dolayı da bize zor anlar yaşattı. Sadece bize değil rakibimize de. Bu tabii ki bir bahane olamaz ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olarak bize yakışmadığını söyleyebilirim. Sanıyorum tam anlamıyla oturmadı zeminimiz." diyerek açıklamalarını noktaladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları