"Sanki 12 yıldır..."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Borçları azalttık, önümüzü görür olduk. Şampiyon olduk, Devler Ligi'ndeyiz. Bu tabloyu görenler rahatsız oluyor. Biz bu takımı 8. alıp zirveye taşıdık" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son dönemde gerek dışarıdan gerekse içeriden yapılan eleştirilere karşı sert konuştu. Göreve geldiklerinden bu yana sadece başarı üzerine çalıştıklarını, hem sportif hem de ekonomik olarak hedeflerine kararlı adımlarla yürüdüklerini belirten Aysal, "14 Mayıs 2011'de bayrağı devraldık. O günden bu yana 100 milyon doların üzerinde borç ödedik." dedi.

Aysal, "Önümüzü görür hale geldik. Şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne kaldık. İddialarımızdan birşey kaybetmeden yolumuzda yürüyoruz. Bu tabloyu görenler rahatsız oluyor" ifadelerini kullandı. Kulübün git gide güçlenmesinden endişelenen dış odakları anladığını kaydeden Aysal, camia içindeki bazı kesimlere ise 'vicdan' çağrısı yaptı. Başkan, "Sanki 12 yıldır herhangi bir yönetim borcu azaltmış, sanki 5 sene üst üste şampiyon olan bir takım devralmışız ve onu 8. yapmışız. Eleştirirken vicdanlı olmak lazım. İnsanlar dönüp bir bakmalı, hangi iş ne için yapılıyor diye bakmalı. Yoksa ben art niyet ararım. SPK'da hukuk dışı bir işlem yapmadık. Sadece sermaye artırıyoruz. G.Saray'da hukuk dışı iş olamaz.

Yapılan saldırıları anlıyorum. Başarıyı, planı, programı sevmiyorlar. Ama istedikleri kadar sevmesinler. Yolumuzdan dönmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

'FATİH TERİM BANA BAĞLI'   

Ünal Aysal, Fatih Terim üzerinden yapılan eleştirilere de sert çıktı. Terim ile bir sözleşmeleri olduğunu belirten Aysal şunları söyledi: "Biz sözleşmelerine saygılı bir kurumuz. Hocamız ile yaptığımız anlaşmada direkt olarak benimle çalışacağına dair bir madde var. Kurumsallaşıyorken sözleşmelerimizi çiğnemeyiz. Kulübümüzü artık bir CEO, Lutfi Arıboğan yönetecek ama Terim bana bağlı çalışacak. Bu konu tartışmaya açık bir durum değil. Bunu insanlar böyle bilsin."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları