'Şampiyonluk maçımız'

Galatasaray'ın Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynayacağı Trabzonspor maçı büyük önem taşıyor.

Trabzonspor'u yenmeleri halinde büyük avantaj yakalayacaklarını belirten G.Saraylı futbolcular galibiyet için birbirlerini bu sözlerle motive ediyorlar.

Ligde yakaladığı çıkışı kupada sürdüremeyen ve 4. turda Sivas'a elenen G.Saray'da futbolcuların aklında artık sadece Trabzon maçı var. Sivas maçında yaşanan hayal kırıklığını geride bırakan sarı kırmızılılar kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtirken "Bu hafta kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Trabzonspor karşılaşması en az bir şampiyonluk maçı kadar önemli."

'ELMANDER YOK AMA...'

Pazar günü Arena'dan galibiyet ile ayrıldığımız takdirde büyük bir avantaj yakalayacağız. Hem de sadece puan olarak değil psikolojik olarak da. Trabzon'u yenmemiz halinde play-off'ta karşılaşacağımız rakiplerimizin karşısına bu sezon hiç kaybetmeden çıkmış olacağız.

Elmander'in bu maçta oynamayacak olması bizim aleyhimize. Ancak onun eksikliğini hissettirmememiz için hepimize ekstra görev düşüyor. Sivas maçı bizim için kazaydı ve artık geride kaldı. Biz normal sezonun şampiyon takımıyız.. Trabzon karşısında şampiyon gibi oynamalıyız” sözleriyle birbirlerini motive ediyorlar.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları