Şampiyonlar Ligi zora girdi...

UEFA şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında Galatasaray, Almanya deplasmanından Schalke 04'e 2-0 mağlup oldu ve son 16 turu şansını zora soktu.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Schalke 04 ile karşı karşıya geldi. Veltins Arena'da oynanan mücadeleyi Schalke 2-0 kazandı ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Schalke'ye galibiyeti getiren goller 4. dakikada Burgstaller ile 57. dakikada Uth'dan geldi.

Bu sonucun ardından Schalke grupta puanını 8 yaptı ve 10 puanlı Porto'nun ardından 2. sıradaki yerini korudu. Galatasaray ile 4 puanla 3. sırada yer aldı.

Galatasaray, grubun 5. haftasında deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacakken, Schalke ile Porto ise, Portekiz'de kozlarını paylaşacak.




57. dakikada Schalke 04 farkı 2'ye taşıdı. Ömer Bayram'ın kaptırdığı topla hızla etkili gelen ev sahibi takımda sağ kanatta son çizgiye yakın bölgede topla buluşan Burgstaller pasını geriden gelen Uth'a aktardı. Meşin yuvarlağı kontrol eden Uth, penaltı noktasının sağından uygun durumda yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0.

86. dakikada Bentaleb'in soldan kullandığı kornerde ceza sahasında son olarak kafa vuruşunu Embolo yaptı. Top kaleci Muslera'da kaldı.

Karşılaşmayı Alman ekibi 2-0 kazandı.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları