Sakatlar, Servet ve Necati...

Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'da hazırlıklar tamamlandı. Eskişehirspor'un Sportif Direktörü Zafer Tüzün açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'da hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı siyahlı takımda hedefin İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek olduğu belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde son hazırlıkları Eskişehir'deki tesislerinde yapan futbolcular galibiyetten başka şey düşünmediklerini söyledi. Galatasaray'ın eski futbolcuları Servet Çetin ile Necati Ateş'in de antrenmanda hırslı olmaları dikkat çekti.

Eskişehirspor'un Sportif Direktörü Zafer Tüzün, takımda kaptan Sezgin'in sakatlığı dışında eksik futbolcularının bulunmadığını belirtti. Eskişehirspor için her maçın değerli olduğunu ifade eden Zafer Tüzün şöyle konuştu:

"Eskişehirspor için her maç değerlidir. Galatasaray maçı da bizim için önemlidir. Eskişehirspor'un hedefleri vardır. Bu hedefler doğrultusunda da her maçın değerini bilerek 3 puan için çıkıyoruz. Biz Eskişehirspor'un hedefleri doğrultusunda kaliteli bir kadromuz olduğuna inanıyoruz. Her ne kadar son İstanbul Büyükşehir Belediye maçında tek gollü bir galibiyet alsak da bu galibiyet bizi moral motivasyon açısından üst seviyeye taşıdı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş maçlarına zaten futbolcular ayrı bir motive ile çıkarlar ama üst sıralarda yer alan bir takım olmak istiyorsak bunun değerini bilerek Galatasaray maçına gidiyoruz. Puan ve puanlarla dönmek de hedefimiz."

Zafer Tüzün, basın mensuplarının Necati Ateş ve Servet Çetin'in eski takımlarına karşı mücadele edeceklerini belirtmesi üzerine "Onlar için ayrı bir değeri var tabi bu maçın. Daha önce forma giydikleri için ekstra bir motivasyon olacak onlarda. Tabi şuan bizim oyuncularımız. Eskişehirspor'un daha ağır basacağına eminim. Eskişehirspor'un üst sıralarda yer alması için onlardan da 3 puan yönünde işler bekliyoruz" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları