Sahne yeniden Dany'nin!

Semih Kaya'nın sakatlanmasının ardından gözler yeni transfer Dany Nounkeu'ya çevrildi

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı ilk isim olan Kamerunlu savunmacı Dany Nounkeu, Fenerbahçe ile Süper Kupa'da oynanan karşılaşmada ilk kez resmi bir maçta sarı-kırmızılı formayı terletmişti. Başarılı futbolcu, Semih Kaya'nın sakatlığından dolayı bu kez Kasımpaşa ile oynanacak olan mücadelede sahne alarak lig maçında boy gösterecek.

İlk maçında Semih Kaya'nın partneri olan Dany Nounkeu, şimdi ise Çek yıldız Tomas Ujfalusi ile birlikte sahne alacak. Sağlam görüntüsü ve hızıyla dikkat çeken Dany'nin zaman zaman yaptığı kademe hataları dikkatlerden kaçmazken, bu hataların zamanla aşılacağı tahmin ediliyor.

Sarı-kırmızılı ekipte uyum sorunu yaşamayan ve kısa süre içerisinde savunmanın göbeğindeki iki formaya talip olan Dany Nounkeu'nun, Semih'in yokluğunda göstereceği performans gelecek adına da önemli sinyaller verecek.

Afrikalı futbolcu bu karşılaşmalarda başarıyla görev yapması halinde adından uzun süre söz ettirebilir.

Teknik direktör Fatih Terim'i büyük saygısı olan Dany yaptığı açıklamada, "Bir oyuncu için transfer olduğu takımın teknik direktörü tarafından istenmek çok önemli. Fatih Hoca'nın benimle ilgili düşüncelerini biliyorum. Bir futbolcu için adaptasyon süreci önemli; ama bu benim Türkiye'deki üçüncü senem olacak. O yüzden büyük bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Galatasaray, sezonu şampiyon tamamlamış bir kulüp olduğundan bir baskı oluşabilir; fakat bunu da kısa süre içinde aşacağımızı sanıyorum. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum." şeklinde konuşmuştu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları