Sahne senin ''Kral''

Sezonun ilk yarısında attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken golcümüz Burak Yılmaz, ikinci yarıya da bıraktığı yerden devam etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Galatasaray'da, ikinci devrede gözler yine ilk yarının yıldız ismi Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Gösterdiği performans ile bu sezonun en büyük kazanımlarından biri olarak görülen golcü oyuncu, ikinci devrede de sarı-kırmızılıların gol yollarındaki en önemli ismi olmak için savaşacak.

İlk yarıda ligde oynanan 17 maçın 15'inde sahaya çıkan Burak, maçların 12'inde ilk 11'de yer alırken 3'ünde ise sonradan oyuna dahil oldu. Bu karşılaşmalarda 9 kere ağları sarsarak takıma önemli katkıda bulunan yıldız isim, 4 de asist yaparak takım arkadaşlarına pozisyon yaratmada da iddialı olduğunu kanıtladı.

AVRUPA ONUN PEŞİNDE

Sezon başında Rus ve İtalyan kulüplerinden teklif almasına rağmen Galatasaray'ı tercih eden Burak, Devler Ligi'ndeki başarılı görüntüsü ile İngilizler'in ilgisini çekti.

Galatasaray'ın Avrupa macerasında büyük rol oynayan ve Şampiyonlar Ligi'nda atılan 7 golün 6'sının altına imza atarak UEFA tarafından grup aşamasının en iyi oyuncusu seçilen 28 yaşındaki forvet, birçok devin transfer listesinde ilk sıralara yerleşti.

İngiliz basınında Liverpool ve Arsenal'in radarına girdiği belirtilen A milli oyuncu, ikinci devrede de Avrupa'nın dev kulüplerinin takibinde olacak.

"GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Devre arasındaki Alanya kampında Kasımpaşa mücadelesi ile ilgili değerlendirmede bulunan başarılı hücumcu, temkinli olmaları gerektiğine vurgu yaparak, "Kasımpaşa maçına odaklandık. O maçta galibiyetle başlamak istiyoruz. Ardından rakibimiz Beşiktaş bizim sahamıza gelecek. Şu an için fikstür olarak her şey bizim lehimize gibi görünüyor. İnşallah bu durumu sürdürür, lehimize görünen bu avantajı olumlu yönde kullanıp yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları