Sahne senin 'ASLAN'ım!

Cluj sınavında teknik direktör Fatih Terim'in formayı Cris'e vermesine kesin gözüyle bakııyor...

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda CFR Cluj ile kader sınavına çıkacak olan Galatasaray'da savunma hattındaki hareketlilik devam ediyor. Semih Kaya'nın sakatlanmasından dolayı defansın ortasını Dany Nounkeu ve Cris'e emanet eden Terim, bu oyuncularla 'devam' demek istiyor.

Sürprizlere açık olduğunu belirten başarılı taktisyen Cris ile Dany'i sahya sürerek son haftalardaki kötü gidişatı durduran bu iki oyuncuyu sahaya sürmenin hesaplarını yapıyor.

Fransa'da Olimpique Lyon macerasının ardından yeni bir başlangıca imza atan Brezilyalı futbolcu, oynadığı futbolla büyük güven vermeye başlamıştı. Birçok hatayı savuşturarak takıma 'ağabeylik' de yapan Cris'i zor bir görev bekliyor.

Devler Ligi'nde takımın en deneyimli oyuncusu olmasına rağmen 3 maçta da oynamayan 35 yaşındaki futbolcunun performansının artmasından dolayı büyük memnuniyet duyan Fatih Terim'in, ağır forvetleri bulunan Cluj'a karşı 'tecrübe' kozunu oynayacağı ifade edildi.

Henüz sakatlığını yeni atlatan Semih Kaya'yı riske atmak istemeyen Terim, Cristiano Marques Gomes'ten bu kez Tomas Ujfalusi önderliği bekleyecek.

Webaslan.com'da kısa bir süre önce yapılan savunma anketinde ilginç bir sonuç ortaya çıkmıştı.Dany Nounkeu'nun bu maçta yedek beklemesini düşünen sarı-kırmızılı taraftarlar, Cris ve Semih'in oynaması gerektiğini belirtmişti.

FENERBAHÇE'YE GOLÜ...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları