Sağlam, G.Saray taraftarı için ne dedi?

Spor Toto Süper Lig'in 3 . haftasında Galatasaray'a kaybeden Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Genel olarak takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getiren başarılı teknik adam; "Şunu ortaya koymak lazım; Perşembe günü 120 dakika iyi bir rakibe karşı bir mücadele verdik. O günkü kadronun aynısını bugün de oynattık. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Maçın sonuna baktığımız zaman emeğimizin karşılığını alamadık. Yediğimiz 3 golde şanssızlık ve bireysel hata nedeniyle oldu. Yazık oldu diyebiliriz. Futbolda bunlar var. Her şeyi doğru yapmak bazen puan almak için yetmiyor." şeklinde konuştu.

Türk Telekom Arena'daki atmosfere değinen ve seyirci avantajının önemine dikkat çeken Sağlam: "Galatasaray ile oynuyorsunuz. Seyirci avantajları var, rakipleri ve hakemleri baskı altına alıyorlar. Bunu derinden hissedebiliyorsunuz. Geçen sene şampiyon oldular ve iyi bir kadroya sahipler. 3-1 geriye düştükten sonra dahi maça ortak oluyoruz. Son dakikaya kadar arayış halindeyiz. Kafamızı önümüze eğecek, kara kara düşünecek bir durumumuz yok. Önümüzde bir ara var. Bu arayı fiziksel yorgunluğumuzu üstümüzden atmak için değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları