Sağ beke ABD'li geliyor!

Galatasaray'ımız, Newcastle United'dan Deandre Yedlin ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ımız sağ bek transferi için temaslarını hızlandırdı ve DeAndre Yedlin isminde önemli bir aşama kaydedildi.

Newcastle United forması giyen 27 yaşındaki ABD'li oyuncu için İngiliz kulübüyle ve menajerleriyle temasa geçen yönetim, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Küçük pürüzlerin de giderilmesi halinde Newcastle United'a yaklaşık 1 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyecek olan kulübümüz, oyuncuyla da 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Futbola ABD'de başlayan ve 2014'te 2,6 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'a transfer olan 1,73'lük bek, Sunderland'da kiralık oynadıktan sonra 2016'da 5,9 milyon euro bonservis bedeliyle Newcastle United'a transfer oldu. Newcastle'da 5 sezonda 125 maça çıkan Yedlin, 3 gol ve 11 asistlik skor katkısı da yaptı.

KENNY LALA İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ

Omar Elabdellaoui'nin bu sezon forma giymeme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle sağ bek transferi için girişimlere başlayan takımımızın listesinde Strasbourg'un sezon sonunda sözleşmesi biten Fransız oyuncusu Kenny Lala da yer alıyor ancak birçok talibi olan 29 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda bonservisi bittikten sonra takımdan ayrılmaya daha sıcak bakıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları