Sadri Şener'in en büyük temennisi...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Avni Aker'de kozlarını paylaşacak. Bu sorlu karşılaşma öncesinde bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener, ortamı gerecek açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı tribünden izleyecek olan Şener, Bugün'e yaptığı açıklamada Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı işaret ederek, "Onlar için zor bir maç. Olsun o kadar! Onca sitem yapıldı" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda sergilediği performansın ardından Trabzonspor'u bir hayli üzen Selçuk, Umut ve Burak, bu maçta sahne alarak eski takımlarından 3 puan almak için bo gösterecekler.

Galatasaray kafilesini Trabzon'da karşılayarak çatışmaya saatler öncesinde başlayan Trabzonsporlu taraftarlar, oyuncuları preotesto ederek otobüsün camlarını kırmıştı. Bu denli gerginliğin yaşandığı bir ortamda nasıl bir maç oynanacağı şimdiden belirsizliğini koruyor.

Burak Yılmaz ve Umut Bulut, eski takımlarına karşı ilk kez boy göstermeye hazırlanıyorlar. Fatih Terim, oyuncularıyla özel bir görüşme yaparak sakin olmaları konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları