Sabri'den 'forma şansı' açıklaması

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Balıkesirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın deneyimli oyuncularından Sabri Sarıoğlu, 4-1'lik Balıkesirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Sarıoğlu maçla ilgili açıklamasında, "Güzel bir maç oldu. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum. İlk dakikalarda biraz sıkıntı yaşadık ama maçın kontrolü hep bizim elimizdeydi. Üç kulvarda da iyi şeyler yapmak istiyoruz. Bunun adına da elimizden gelenleri yapıyoruz. İzleyenler de keyif almıştır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezondan sonra bu yıl eskisi kadar forma şansı yakalamaması ile ilgili ise Sabri, "Belli bir tecrübeye ulaştım, 19. senem bu Galatasaray'daki. 1994'te minik takımına katılmıştım Galatasaray'ın. Forma aslanın ağzından midesine kadar indi. Herkes iyi niyetli ve kaliteli takımımızda. Hocamız da elinden geleni yapıyor. Onun da işi kolay değil. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum maç eksiğimize göre. Maç temposunu yakalamak zor iştir. Maçı hiç bırakmadığımıza inanıyorum." sözlerini sarfetti.

Uzun bir aranın ardından sahaya kaptan olarak çıkması ile ilgili ise Sabri, "Galatasaray'da kaptan olmak çok önemli bir tecrübedir. Saha içinde de dışında da Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Kaptan olarak benim de sorumluluklarım var. Biz de ağabeylerimizden gördüklerimizi arkadaşlarımıza yansıtmaya çalışıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları