Sabri: "Gruptan çıkacağımıza inanıyorum"

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Cluj'la oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Sabri Sarıoğlu maçı ve takımının şansını değerlendirdi.

Galatasaray'ın Cluj ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında Sabri Sarıoğlu açıklamalarda bulundu.

Sabri yaptığı açıklama, "Zor şartlarda oynadık. Bu şartlar futbol oynamamızı zorlaştırdı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galip gelebilirdik de ama en azından puan farkı açılmadı. Deplasmandaki maç dönüm maçı. İnanıyorum ki galip geleceğiz ve şansımızı arttıracağız. Kaybedilen birşey yok. Bu zemin, bu şartlarda normal bir sonuç" dedi.

Yedikleri golü de değerlendiren Sabri, "Golde şanssızlık oldu ve Dany'ye çarpan top gol oldu. Atabileceğimiz golleri atamıyoruz biz de ama futbolun güzelliği bu. İyi bir takımız biz bunu değiştireceğiz. İnanıyorum ki hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde emin adımlarla ilerleyeceğiz Taraftarımız bizi desteklesin. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Takım olarak iyi bir arkadaşlığımız var." şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları