Ryan Giggs İstanbul'u hiç unutmadı

Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Giggs, 1993'te yaşadığı ilk İstanbul tecrübesini hala unutamadığını belirtti.

İngiltere Premier Ligi'nin devlerinden Manchester United'ın efsane futbolcularından biri olan Ryan Giggs, 1993 Kasım'ında Şampiyonlar Ligi 2. eleme maçında İstanbul'da mücadele ettikleri Galatasaray'ı hiç unutmuyor.

Cehenneme hoşgeldiniz...




İngiliz basınına o günlerle ilgili çıklamalarda bulunan Gallerli futbolcu, "İstanbul anıları hala capcanlı hafızamda duruyor. O zamanlar sadece 19 yaşındaydım. Havaalanına ilk indiğimizde, etrafta binlerce taraftar, ellerindeki renkli pankartlarla tezahürat yapıyorlardı" diye konuştu.

TARAFTARLAR ÇILGIN GİBİYDİLER

İşte Ryan Giggs'in ağzından heyecan kasırgasının yaşandığı o günler;

"Otelimize giderken, otobüsümüze yabancı maddeler fırlatıldı. Otelimizin dışarısında Galatasaraylı taraftarlar sabaha kadar şarkılar söylediler. Sırf bizi uyutmamak için otel odalarımıza telefonlar yağıyordu. Karşılaşmadan önce Alex Ferguson, sahaya çıkıp atmosferi görmemizi istedi. Karşılaşmadan 2 saat önce stat dolmuştu ve taraftarlar çoktan havaya girmişti bile. Şaşkınlık içinde ayakta kolkola girmiş ve çılgınca bağıran taraftarları izledik ve tüylerimiz diken diken olmuştu."







Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları