Ronaldo'ya göre G.Saray nasıl yenilir (!)

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağındaki Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında 3 Nisan Çarşamba günü karşılaşacağı Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in maçtaki avantajının Galatasaray'ın ofansif anlayışı olacağını belirten 28 yaşındaki oyuncu, gol krallığında 8 gol ile kendisi ile zirvede bulunan Burak Yılmaz'ı da 'marke edilmesi zor bir oyuncu' olarak tanımladı. Takım olarak amaçlarının kupayı kazanmak olduğunu vurgukayan CR7, takım arkadaşı Mesut Özil ile de iyi anlaştığını belirtti.

İşte Ronaldo'nun yaptığı o açıklamalar...

"G.SARAY'IN ATAK YAPMASI ŞANSIMIZI ARTTIRIR"
Portekizli oyuncu G.Saray'ı analiz ederken, "Maç öncesinde Galatasaray'ın oldukça açık ve dengeli bir oyun oynayacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde özellikle evimizde çok iyi oynuyoruz. Onların atak yapmayı sevdiğini biliyoruz ve bu bizim için iyi. Çünkü rakibin bizimle bire bir oynamaya karar vermesi bizim kazanma şansımızı artırır" ifadelerini kullandı.

"SAVAŞARAK KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ"
İlk maçı Santiago Bernabeu'da oynamalarına da değinen yetenekli futbolcu, "Evde oynamamızın özel bir durumu yok. İçeride ya da dışarıda oynamak benim için farketmiyor, ikisi de aynı. Şu anda oldukça soğukkanlıyım. Savaşarak kazanmamız gereken bir diğer maç Bizim için çok önemli bir karşılaşma ve kesinlikle bu maça odaklanacağız. Bende takımıma galibiyet alma adına yardımda bulunmaya çalışacağım.

"DEFANS DİKKATLİ OLMALI"
Devler Ligi gol krallığında birlikte zirvede bulunduğu Burak Yılmaz hakkında da yorumlarda bulunan Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 gol onun marke edilmesi zor bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Maç içinde sürekli odaklanmış durumda olmalıyız. Eğer yarı finale çıkmak istiyorsak, defans çok dikkatli olmalı" diye konuştu.

"ADIM ADIM DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR"
Real Madrid'in Avrupa'da yakalamak istediği başarının farkında olduklarını belirten süperstar, "Madrid'in Avrupa Kupası kazanmadan geçen 10. yılı ve biz de bunun farkındayız. Şampiyonlar Ligi kazanmanın ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Ancak ben her zaman söylüyorum, adım adım düşünmemiz gerekiyor. Takım şu anda iyi, iyi bir form yakaladık ve şimdi de iyi bir takıma, G.Saray'a karşı oynayacağız. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"MESUT BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Takım arkadaşı Mesut Özil ile aralarındaki iletişim ile ilgili de konuşan Ronaldo, "Mesut çok iyi ve bizim için önemli bir oyuncu. Son sezonlarda bizim için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.Onunla oynamayı seviyorum, çünkü kaliteli bir isim ve çok iyi anlaşıyoruz. Onunla birlikte çok rahatım ve umarım sezon sonuna kadar da bu devam eder." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları