Ronaldo'nun imzalı forması depremzedeler için kullanılacak

Atalanta forması giyen Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasının açık artırma usulüyle satışa çıkartılacağını ve elde edilecek gelirin deprem bölgesi için kullanılacağını açıkladı.

Atalanta forması giyen Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasının deprem bölgeleri için kullanılacağını açıkladı.

Milli futbolcumuz bir paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı;

"Az önce Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap'a bağışlanacaktır. Katılmak için Mention atabilir, Team Merih Demiral'a DM yoluyla ya da teamdemiral@gmail.com'a mail yoluyla ulaşabilirsiniz.."


BONUCCI VE DYBALA DA KATILDI

Merih Demiral ayrıca, daha sonra iki paylaşım daha yaparak Leonardo Bonucci ve Paulo Dybala'nın da kampanya'ya katıldığını duyurdu. İşte o paylaşımlar:

"Şimdi de Bonuccu ile konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi."

"Biraz önce kardeşim Paulo Dybale ile de konuştum. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla Ahbap'a bağışta bulunulmasını rica etti."

Ronaldo'nun açık artırmada kullanılacak imzalı  Juventus forması


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları