Romanya'da "Tarih yazacağız" demişti!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden olan Cluj'da teknik direktör Ioan Andone'nin görevine son verildiği ve yerine de Lazio'nun eski teknik direktörü Edoardo Reja'nın getirildiği gündeme bomba gibi oturdu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da 1-1 berabere kalan Cluj'da teknik direktör Ioan Andone'nin görevine son verildi. Rumen takımının sahibi Arpad Paszkany, bugün bir bilgilendirme toplantısı yaparak Andone'ye teşekkür etti ve bundan sonra yola başka bir teknik adamla devam edeceklerini açıkladı.

Ioan Andone ile ilgili daha önceden alınmış bir kararının olduğunu belirten Paszkany, "Andone ile karşılıklı olarak aldığımız bir karardı. Bazı yorgunluklar ve yoğun stres dönemi sıkıntıları da beraberinde getirmiş olabilir. Galatasaray maçının sonucu ne olursa olsun bu şekilde bir karar verecektik, Andone de bunu biliyordu. Herkes için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Ioan Andone takımın başındayken hiçbir teknik adamla görüşmediklerini ifade eden Paszkany, "Andone takımın başındayken hiçbir teknik adamla görüşmedik. Bu durum etik değil. Medyada dolaşan isimler ile görüşmemiz olmadı ancak bir çok teknik adamın Cluj'da çalışmak istediğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Cluj'daki görevi sona eren Andone ise yaptığı açıklamada yaşanan gelişmeleri doğruladı ve Rapid Bükreş'ten gelen teklif hakkında yorum yapmadı. Andone'ye Rapid'in yanı sıra yurt dışından iki ve Katar'dan da bir teklif olduğu belirtildi.

Ioan Andone'nin görevine son veren Cluj'un İtalyan teknik adam Edoardo Reja ile görüşmelere başlandığı iddia edildi. Hakkında çıkan haberlere bir yorum getiren Reja, "Bana şu ana kadar Cluj'un yeni teknik direktörü olduğum yönünde bir bilgi gelmedi. Bu konu hakkında bir bilgim yok" dedi.

ANDONE, ROMANYA'DA TARİH YAZACAĞIZ DEMİŞTİ



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları