Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos'a yenilen Manchester United'ta Hollandalı yıldız Van Persie, takım arkadaşlarının işini zorlaştırdığını söyledi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Olympiakos bozugundan çıkan Manchester United'da çatlak sesker yükseliyor. Sakatlıktan dönen ve Yunan rakibi karşısında varlık gösteremeyen Van Persie takımı eleştirdi.
Kendi kat etmesi gereken boşlukları takım arkadaşlarının doldurduğunu ve kendine alan yaratamadığını ifade eden Hollandalı futbolcu, 82. dakikada yakaladığı fırsatla ilgili de aceleci davrandığını söyledi. Van Persie hocası David Moyes'i korudu:
"Takım arkadaşlarım oynamak istediğim alanları işgal ediyorlar. Bunu gördüğümde benim için oyun daha zor bir hale geliyor. Ben de onların konumlarına göre koşular yapıyorum. Ne yazık ki benim bölgemde oynuyorlar ve bu kötü bir durum."
"Şuta atarken acele ettim. Yazık oldu çünkü çok pozisyona giremedim. Birini yakaladığınızda atmak istiyorsunuz. Birini (Moyes'i) hedef göstermek çok kolay, ben böyle yapmayacağım. Kendimizi daha iyi bir pozisyona getirmeliyiz. Bu takımı Old Trafford'da 2-0 veya 3-0 yenecek güçteyiz."