Roberto Mancini: "Asla 'Asla' deme"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Madrid deplasmanında iyi sonuç alabileceklerine dair umutlu olduğunu söylerken, Fatih Terim'e de saygı duyduğunu belirtti.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, UEFA.com'a konuştu. Mancini, konuşmasında Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerinden ve Fatih Terim'den bahsetti.

Mancini, "Galatasaray, bu sezon iyi işler yapabilecek potansiyele sahip bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler başarmak zordur ve bizim grubumuz da oldukça zor. Yine de, gruptan çıkabiliriz" değerlendirmesini yaparak sözlerine başladı.

"ASLA 'ASLA' DEME"

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda sarı kırmızılı takımın iddiasını sürdürdüğünü belirten İtalyan teknik adam, "Son 16'ya kalacağımıza dair güvenim var. Takım olarak gelişmeliyiz ve ben Real Madrid'e karşı iyi sonuç alabileceğimize inanıyorum. Madrid'den sonra bütün gücümüzle Juventus maçına hazırlanacağız. Futbolda ne derler bilirsiniz, asla 'Asla' deme" dedi.

"FATİH TERİM BİR EFSANE"

Galatasaray'daki selefi sarı kırmızılı takımın tarihinde önemli bir yer edinmiş Fatih Terim hakkında da görüşlerini aktaran Mancini "Terim burada bir efsane. Ona çok büyük bir saygı duyuyorum. Çünkü, Avrupa'nın en iyi teknik direktörlerinden biri. Bu işteyseniz bilirsiniz, hiçbir zaman koltuğunuz güvende değildir. Fatih Terim'e büyük bir saygım var ve Türk Milli Takımı'nda da oldukça iyi işler çıkarıyor" sözleri ile meslektaşını övdü.

"GALATASARAY, CITY, INTER FARKLI DEĞİL"

Mancini, son olarak "Galatasaray, Manchester City, Inter, Lazio veya Fiorentina. Bu kulüpler birbirlerinden farklı değil. Hepsi çok büyük kulüpler. Her zaman iyi futbol oynatmak zorundasınızdır. İşiniz her zaman aynıdır" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları