Robben'den 'G.Saray' açıklaması!

Bayern Münih'in Hollandalı futbolcusu Arjen Robben, Galatasaray ve Inter hakkında çıkan transfer iddialarını kesin bir dille yalanladı.

İsmi sık sık Galatasaray'ımız ile anılan Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in yıldız ismi Arjen Robben, hakkında çıkan spekülasyonlara yanıt verdi.

29 yaşındaki Hollandalı yıldızın röportajında dikkat çeken kısımlar:

- İsviçre Milli Takım teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, senin yaz transfer sezonunda Bayern Münih'ten ayrılacağını söyledi. Seni isteyen takımlar arasında Türkiye'den Galatasaray ve İtalya'dan Inter var. Bayern Münih taraftarları senin gibi bir yıldızın geleceği hakkında endişe duyuyor. Bu iddialar gerçek mi?

"Gazeteler bir gün Galatasaray, bir gün de Inter'e gideceğimi yazıyor. Bu tamamen delilik. Şu an kafamda transfer olma gibi bir şey yok. Şu an için kafamda olan tek şey önümüzde oynayacağımız Hamburg ve Juventus maçları. Benim görevim ve hedeflerim bu maçları düşünmek. Hakkımda yazılanların performansıma herhangi bir etkisi yok."

- Hakkında çıkan bu transfer iddiaları seni sinirlendiriyor mu?

"Eğer bu tip spekülasyonları ciddiye alsaydım sinirlenebilirdim. Bu futbol dünyasının bir parçası. Eğer diğer kulüpler benimle ilgileniyorsa bu beni gururlandırır. Bu ilgilerine saygı duyuyorum."

- Baban ya da sen, herhangi bir kulüple görüşme yaptınız mı?

"Hayır!"

- Yaz transfer sezonunda takımdan ayrılma durumun var mı?

"Şu an için herhangi bir değişiklik istemiyorum."

- Çıkan bu transfer haberleri, senin konsantrasyonuna olumsuz yönde etki eder mi?

"Kesinlikle hayır. Şu an tek düşündüğüm şey Bayern Münih ve bu forma ile atacağım goller."



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları