Rijkaard'dan övgü dolu sözler!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, sarı-kırmızı açıklamalarda bulundu. Rijkaard'ın sözleri burada...

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Frank Rijkaard, FIFA'nın resmi internet sitesine bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam röportajı sırasında Galatasaray ile ilgili de soruları yanıtladı.

Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansı hakkında fikri sorulan Rijkaard, eski takımı hakkında övgü dolu sözleri kullanırken kendi çalıştığı dönemde yaşadıkları sorunlar nedeniyle istenen başarının gelmediğine dikkat çekti.

Hollandalı futbol adamı, sarı-kırmızılı günlerinden bahsederken, "Galatasaray'ı çok seviyorum. Büyük bir kulüp ve harika taraftarları var. Ben oradayken durumlar daha farklıydı. Açıkçası bir şey başaramadık. Yıldız oyunculara imza attıramadık. İyi başlamıştık fakat yeterince güçlü bir kadromuz yoktu. Şu anda harika bir şekilde yönetiliyorlar ve takım çok iyi inşa edilmiş. Onlar için çok mutluyum." sözlerini kullandı.

5 yıl boyunca çalıştırdığı Barcelona'dan öğrencisi ve A Takım'a aldığı Lionel Messi için ise kısa ve öz bir yorum yapan Rijkaard, Ballon d'Or'da oyunun Arjantinli isim için olacağını söyledi ve ekledi: "Bence o en iyisi..."

Futbolculuk dönemlerinde Ajax ve AC Milan formaları giyen Rijkaard, ardından Hollanda Milli Takımı, Sparta Rotterdam, Barcelona ve Galatasaray'ı çalıştırdı. 2009/2010 sezonunda sarı-kırmılı takımın başına geçen Rijkaard, Ekim 2010'da görevden ayrılmıştı.

RİJKAARD G.SARAY GÜNLERİNDE DE AYNI SORUNDAN BAHSEDİYORDU...




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları