Riera'dan sol bek ve 2-0 yorumu

Fatih Terim'in uzun bir aradan sonra ilk 11'de şans verdiği ve 90 dakika sahada tuttuğu Albert Riera, Braga maçı sonrasında konuştu.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. maçında Galatasaray sahasında Braga'ya 2-0 mağlup olurken; sol bekte görev yapan Albert Riera maç sonu açıklamalarda bulundu.

Sahada iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu ifade eden İspanyol futbolcu, "Her zamanki gibi mantalitemiz topa sahip olmaktı. Öyle de yaptık. Oyun üstünlüğü 90 dakika bizdeydik. 27. dakikaya kadar rakibi kaleye şutu bile yoktu. Top oynamak yetmiyor tabi. Sonuçlandırmak da gerekiyor. Ümidimizi kaybetmememiz gerekli. Artık diğer maçlara konsantre olmalıyız" şeklinde konuştu.

Manchester United ve Braga karşılaşmalarında son vuruşlarda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Riera, "Son dokunuş her zaman gerçekleşmiyor. Çoğu maçta golle buluşmasını bildik, ama bu kez olmadı. Artık bir kenara bırakmamız lazım. Gruptan çıkabilecek potansiyele sahip olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Kendi performansı hakkında da konuşan Riera, "Hiçbir zaman kendi performansından memnun olmam. Daha iyisini yapmam gerekir. Braga karşısında kötü oynamadım; ama daha iyisini yapabilirdim. Çok yabancı bir mevkideydim ama adapte olmalıydım. Geriden top yaparak çıkmamız işime geldi. Daha hareketli olabilirdik ofansif anlamda. Kişisel olarak oyunumdan memnunum" diyerek sözlerini noktaladı

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları