Riekerink kampa girdi

Galatasaraylı futbolcular milli arada kısa süreli tatile çıkarken, Hollandalı hoca Florya’da kaldı. Riekerink’in, yardımcısı Orhan Atik’le beraber geçmişte oynanan önemli maçları izleyerek kapsamlı analizler yaptığı ortaya çıktı.

Galatasarayımız’da milli maçlar için Süper Lig’e verilen arada futbolcular tatilin yolunu tutarken, kısa süre önce teknik patronluğa getirilen Jan Olde Riekerink, Florya’da kalmayı tercih etti. Hollandalı teknik adamın, yardımcısı Orhan Atik’le beraber Florya Metin Oktay Tesisleri’nde mesaisine devam ettiği ortaya çıktı.

Çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren ve takımı daha yakından tanımak isteyen Riekerink’in daha önce oynanan maçları izleyerek olumlu ve olumsuz noktaları tespit etmeye çalıştığı belirtildi. Galatasaray’ın bu sezon ligde ve Avrupa’da oynadığı önemli maçları mercek altına alan Riekerink’in analiz sonuçlarını oyuncularıyla da paylaşacağı kaydedildi.

Galatasaray’da altyapı koordinatörü olarak göreve getirilen Hollandalı teknik adamın bir taraftan da altyapı konusunda ciddi çalışmalarda bulunduğu ifade edildi. Riekerink’in altyapı antrenörlerini toplayarak oyuncu grupları ve sistemleri hakkında kapsamlı bilgiler aldığı dile getirildi.

Cim-Bom’da iki günlük izne çıkan futbolcular yarın akşam Florya’da toplanarak Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacak. A Milli Takım’a giden Hakan Balta, Selçuk İnan ve Yasin’in yanı sıra Muslera, Sneijder ve Podolski ve Rodriguez gibi isimler ülkelerinin milli takım kamplarında bulunuyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları