Resmi atak yapılıyor!

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Matias Suarez transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte G.Saray'ın Suarez girişimi ve detaylar...

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da rota Anderlechtli Matias Suarez'e döndü.

Teknik Direktör Fatih Terim'in alınmasını çok istediği Arjantinli 'Matias Suarez' golcü için Başkan Ünal Aysal devre arasında masaya oturmuş, ancak 20 milyon euroluk bonservis bedeli nedeniyle transfer sezon sonuna bırakılmıştı. Sezonun bitmesiyle bu kez Sportif Direktör Bülent Tulun, Belçikalı yöneticilerin kapısını çaldı ve Suarez'e resmen talip olduklarını bildirdi.

İkinci Shaqiri vakası olabilir

Anderlecht yönetimi daha önce 20 milyon istedikleri bonserviste 15 milyon euroya inmesine rağmen, Cim-Bom henüz tamam demedi. Teknik Direktör Terim'in biraz daha bekleyelim demesi üzerine Tulun süre istedi. Ancak 24 yaşındaki futbolcu ile Bayern Münih'in de yakından ilgilendiği belirtildi. Daha önce Shaqiri'ye de talip olan Aslan, bu futbolcuyu Alman kulübüne kaptırmıştı. Galatasaray elini çabuk tutmazsa yeni bir Shaqiri olayının yaşanabileceği ifade ediliyor.

Hüseyin Tok'a 2 milyon euro

Öte yandan Sarı-Kırmzılı kulüp savunmaya yerli futbolcu takviyesinde rotasını Manisasporlu Hüseyin Tok'a çevirdi. Cim-Bom devre arasında Yiğit Gökoğlan'ı kadrosuna katarken, Hüseyin'i de istemiş ancak Manisaspor iki futbolcuyu birden vermeye yanaşmamıştı. Şimdi bu oyuncu için yeniden pazarlık başlarken bonservis bedelinin 2 milyon euro olarak belirlenmesi kriz çıkardı. Galatasaray'ın oyuncu için takası da gündeme getirdiği kaydedildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları