Real ecel terleri döktü, Mou çıldırdı

İspanya La Liga'da 13. hafta karşılaşmasında Mehmet Topal'ın formasını giydiği Valencia sahasında Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'un formasını giydiği Real Madrid'e 3-2'lik skorla mağlup oldu.

İspanya La Liga'da 13. hafta karşılaşmasında Mehmet Topal'ın formasını giydiği Valencia sahasında Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'un formasını giydiği Real Madrid'e 3-2'lik skorla mağlup oldu.

Mestalla Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Real Madrid üstünlüğü ile sona erdi. 20. dakikada orta sahanın biraz ilerisinden kullanılan serbest vuruşta Xabi Alonso'nun harika pasına iyi hareketlenen Karim Benzema, ceza sahasında topu önce kontrol etti ve sol ayağı ile güzel bir şekilde topu kalecinin solundan ağlara göndererek Real Madrid'i karşılaşmada 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Real Madrid, farkı ikiye çıkartan golü de serbest vuruştan buldu. 72. dakikada Mesut Özil'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Sergio Ramos, yaptığı düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Karşılaşmada 2 farklı geriye düşen Valencia, Soldado ile 75. dakikada farkı bire indirdi. Pablo Hernandez'in ceza sahası içerisinde mutlak gol pozisyondan yararlanamadı ve Casillas'tan seken topu ceza sahası içerisinde çok düzgün bir vuruş ile sağ köşeden ağlara gönderen Soldado farkı bire indirdi.

Farkı bire indirmesinin ardından ikinci golü arayan Valencia takımı, gol ararken kullandığı bir korner vuruşunun ardından 3. golü kalesinde gördü. 79. dakikasında gelişen Real Madrid atağında atılan uzun pasta topa hareketlenen Ronaldo, Valencia kalecisi Diego Alves'ten topu kurtardı ve dar açıdan yaptığı şık vuruş ile farkı tekrar ikiye çıkarttı 1-3.

Mücadelede tekrar iki farklı geriye düşen Valencia, pes etmedi ve yine Soldado'nun sahneye çıkması ile farkı bire indirdi. 83. dakikada gelişen atakta Pablo Hernandez'in sağ kanatta korner çizgisinden yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde ayağını iyi sokan Soldado farkı tekrar bire indirdi.

Farkı bire indiren Valencia takımı son dakikalarda Real Madrid defansına zor anlar yaşatmasına rağmen beraberlik golünü bulamadı ve mücadele Real Madrid'in üstünlüğü ile sona erdi. 90. dakikada Soldado'nun attığı bir gol de ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı.

Real Madrid takımında temsilcilerimiz Hamit Altıntop ve Nuri Şahin bu karşılaşmada yedekler arasında yer alırken, ilk 11'de forma giyme şansı bulamadılar. Valencia takımında ise temsilcimiz Mehmet Topal yedekler arasında yer almasına rağmen o da bu karşılaşmada forma giyme şansı bulamadı.

Bu sonucun ardından Real Madrid takımı puanını 31 yaparar Barcelona'nın 3 puan önünde liderliğini sürdürürken, Valencia takımı 24 puan ile 3. sırada yer aldı.

İspanya La Liga'nın 14. haftasında Real Madrid sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek olurken, Valencia deplasmanda Rayo Vallecano ile mücadele edecek.

Takımların sahaya çıktığı ilk 11'ler;

Valencia: 1-Diego Alves, 23-Miguel, 4-Rami, 18-Victor Ruiz, 17-Alba(84. dakika Aduriz), 24-Costa, 6-Albelda, 8-Feghouli(73. dakika Hernandez), 21-Parejo(62. dakika Jonas), 22-Mathieu, 9-Soldado

Yedekler: 5-Mehmet Topal, 7-Jonas, 11-Aduriz, 12-Barragan, 13-Guaita, 14-Piatti, 19-Hernandez

Real Madrid: 1-Casillas, 17-Arbeloa(50.dakika Albiol), 3-Pepe, 4-Ramos, 12-Marcelo, 14-Xabi Alonso, 24-Diarra(86. dakika Granero), 6-Khedira, 10-Mesut Özil, 9-Benzema(73. dakika Higuain), 7-Ronaldo

Yedekler: 5-Nuri Şahin, 11-Granero, 13-Adan, 16-Hamit Altıntop, 18-Albiol, 20-Higuain, 21-Callejon

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları