Rakipleri çok dişli olunca...

Sezon başında kadroya katılan Ceyhun Gülselam'ın, Fatih Terim'in elinde kendini göstermesi bekleniyordu fakat Selçuk İnan ve Felipe Melo'nun önüne geçerek forma bulamazken, en önemli özelliğini de sahaya yansıtamadı.

Sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak gelen Ceyhun Gülselam beklediği şansı bulamazken ilginç bir detay dikkatlerden kaçmıyor. Bordo-mavili ekipte uzaktan çektiği şutlarla kendisini kanıtlayarak A Milli takıma kadar yükselen Ceyhun, bu özelliğini sarı-kırmızılarda gösteremedi.

Felipe Melo ve Selçuk İnan'ın müthiş uyumunun ardından teknik direktör Fatih Terim için 'alternatif' olan 24 yaşındaki futbolcu kaleye yalnızca 1 isabetli şut gönderebildi.

Galatasaray formasıyla ligde 12 maça çıkarak 220 dakikada sahada kalabilen Ceyhun Gülselam, tek isabetli şutunu eski takımına atarken, bunu da golle sonuçlandırdı.

Fatih Terim'in sezon başında istediği oyuncular arasında en şanssız isim olan orta saha oyuncusunun 'değişilmez' olması da beklenmiyor.  Verilen görevi başarıyla yerinde getiren Ceyhun'un 2012-2013 sezonunda da takımda kalması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı takımda mutlu olan ve teknik direktör Fatih Terim'le çalışmaktan büyük gurur duyan 1.92 boyundaki futbolcunun Galatasaray ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları