Rakibimiz bu tarihte...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finaldeki rakibi 15 Mart Cuma günü İsviçre'de yapılacak olan kura çekimiyle belli olacak.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmelerinin belli olacağı kura çekimi 15 Mart Cuma günü UEFA'nın merkezi olan İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak.

TSİ 13.00'te başlayacak olan kura çekiminde öncelikle Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belli olacak. Ardından saat 13.40'ta ise UEFA Avrupa Ligi kuralarının çekimine başlanılacak.

UEFA Genel Sekereteri Gianni Infantino ve UEFA Pazarlama Direktörü Giorgio Marchetti her iki kura çekimine de başkanlık edecekler. Şampiyonlar Ligi Final Elçisi olan eski yıldız Steve McManaman Şampiyonlar Ligi çekimini, Hollandalı eski yıldız Patrick Kluivert ise UEFA Avrupa Ligi çekimini gerçekleştirecek.

Aynı ülkeden iki takımın karşı karşıya gelemeyeceği çeyrek final karşılaşmalarında Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar 2/3 Nisan, ikinci maçlar ise 9/10 Nisan tarihlerinde oynanancak. UEFA Avrupa Ligi'nde ise ilk maçlar 4 Nisan ve ikinci maçlar ise 11 Nisan'da oynanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları