Q7 ve Galatasaray! Açıklama...

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Quaresma için Galatasaray iddiaları dinmek bilmiyor. Konu hakkında Fikret Orman'dan yeni açıklamalar geldi...

Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, Telegol programına önemli açıklamalar yaptı. Quaresma konusundaki kararlılığını ifade eden Orman, oyuncunun Galatasaray'a transferi konusunda da konuştu.

Orman, Portekizli yıldız için, "Her transfer yapılırken dünyanın en iyi transferi diye gelir. Sonradan nasıl göndereceğiz denir. Her sene transfer şampiyonu ilan edilir; ama sezon sezon sonunda asıl şampiyon belli olur. Quaresma'nın 6 ay bir sözleşmesi kaldı. Galatasaray'ın bize gelmiş bir talebi yok. O yüzden devre arası gönderilmesi mümkün değil. Beşiktaş'ın bir onuru bir gururu vardır, ona göre de değerlendiririz. Bize gelen hergangi bir teklif yok; ona göre konuşuruz. Quaresma tüm alacaklarından vazgeçse bile oynayamaz. Beşiktaş ciddi bir kulüptür. Bu ciddiyetsiz tavır bizi rencide eder. Quaresma'nın bizim için ne maliyetlerin oluşacağını zaman gösterecektir. O zaman da bunları siz görürsünüz. Sezon başından Quaresma'nın bu ücretini karşılayamayacağımızı söylemiştik. Yeni yetişen bir oyuncu değil. Dünya kulüplerini dolaştı. Biz onu satmak istediğimizi menajerine ifade ettim. Teklif ve alıcılar gelmişti de biz satmadık bir durum yok. Bu kulübün genel kurulundan yetki alıp karar veren bizleriz. Doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam ediyoruz ve yapacağız." dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları