"Prandelli kalsaydı ben gidecektim"

Galatasaray'ın bir futbolcusundan Cesare Prandelli ile ilgili açıklama geldi...

Galatasaray, yeni teknik direktörü ile şiir gibi oynamaya başladı. Şairlerden biri de Emre Çolak... Hamza Hamzaoğlu'nun ilk maçı olan Eskişehir karşılaşmasıyla yeniden süre almaya başladı, formanın hakkını verdi. Futbolunu da Torku Konyaspor'a attığı şık golle süsledi...

Millet Gazetesi'nde yer alan haber...

'NE ZAMAN ÇIKACAĞIM?'

Emre Çolak, başarısının sırrı olarak Prandelli'nin gidişini ve Hamza Hamzaoğlu'nun gelişini gösterdi:

"Prandelli kalsaydı ben gidecektim. Hamza Hoca bana güven veriyor. O bana güvendikçe ben daha istekli oynuyorum. Prandelli zamanında oyundan ne zaman çıkacağım diye süreye bakıyordum..."

ARTIK ADALET VAR

Emre Çolak, Konya maçının 23. dakikasında golü attıktan sonra hocası Hamza Hamzaoğlu'na koştu. Emre gol için, "Golü hocama armağan ettim çünkü beni takıma kazandıran o... Ayrıca oynayan oynamayan herkes mutlu çünkü adalet var. Herkes biliyor ki iyi olan oynayacak" ifadelerini kullandı.

Sadece Emre değil; tüm takım yeni hoca Hamza Hamzaoğlu'yla farklı bir yapıya büründü... Prandelli döneminde 10 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alınırken rakip filelere 12 gol gönderildi. Hamzaoğlu yönetiminde ise 2 lig maçında atılan gol sayısı 7...

DEPLASMAN ASLANI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon dış sahada oynadığı 7 karşılaşmanın 5'inden galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar geçen sezon deplasmanda oynadığı 17 maçın sadece 5'ini kazanabilmişti!

HAMZAOĞLU KURALLARI

Hamza Hamzaoğlu, yeni bir Galatasaray oluşturma amacında... Hamzaoğlu futbolcularla idman saatleri dışında sık sık bir araya gelirken onlardan bazı hususlara ‘özellikle’ dikkat etmesini istiyor. İşte Hamzaoğlu'nun o istekleri:

*Birbirinizi zor durumda bırakacak pas atmayın...

*Saha içinde hep üçgen pozisyonunda olun...

*Zor durumdaki arkadaşınıza, yardım edecek kadar yakın olun.

*Topu hızlı çevirin.

*Devamlı rakip kaleyi düşünün.

*Topu mümkün olduğunca rakip alanda tutun...

BRUMA'SIZ DA OLUYOR

Bruma çabuk unutuldu... Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte Portekizli oyuncunun takımdan artık kesilmeyeceğini düşünenler yanıldı. Basın ve taraftarın fazlasıyla sevdiği oyuncu oynamadan da Galatasaray kanatlarda çok iyi bir oyun sergiledi ve 2008'den bu yana ilk kez 5 gol birden attı..

BALÇOVA'DA SON FIRSAT

Yarın kupada oynanacak Balçova Yaşamspor maçı yedekler ve gençler için fırsat olacak. İzmir Atatürk Stadı'ndaki mücadele için Hamza Hamzaoğlu as oyuncuları dinlendirecek. Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın resmen gidişinden sonra genç teknik adamın, takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili kararında bu maç etkili olacak...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları