Podolski'nin 2 büyük hedefi

Galatasaray ile çalışmalara başlayan Lukas Podolski, devre arasında takımdan ayrılacağı yolundaki söylentilere net cevap verdi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir Almanya'da bulunan ve yeniden Galatasaray ile birlikte çalışmalara başlayan Lukas Podolski, devre arasında takımdan ayrılacağı yolundaki söylentilere net bir cevap verdi.

Almanya'nın Bild gazetesine verdiği röportajda İstanbul'u mükemmel bulduğunu ve bu kentte kendisini hiçbir zaman güvensiz hissetmediğini belirten Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, taraftarların ve Galatasaray Kulübü'nün kendisini sahiplendiğini ifade etti.

Galatasaray'da kalmak istediğini belirten Lukas Podolski, "Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmemvar. Ocak ayında kulüpten ayrılmayı düşünmüyorum. Hedefim kulübümle şampiyonluk yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. Hiçbir olasılığa kapımı kapatmıyorum Daha önce, Almanya'da sadece Köln için oynayacağımı söyledim ancak bu sadece bana bağlı değil, iki taraf için de uygun şartların oluşması lazım. Belki de Galatasaray ile sözleşmemi uzatırım" diye konuştu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları