Podolski'de tek sorun!

Podolski ile anlaşan Galatasaray İngiliz ekibini bonservis rakamında ikna etmeyi başardı. Arsenal paranın büyük bölümünü peşin istiyor, Aslan ise uzun vadeye yayma hedefinde. Sorun çözülürse imzalar atılacak.

Forvet takviyesi için çalışan Galatasaray, önemli bir yol katederek Podolski ile 3 yıllığına anlaştı. Alman golcüye ödenecek primler konusunda son çalışmalar yapılıyor.

Arsenal ile yapılan görüşmelerde ise ortak nokta bulundu. Ancak ödeme şeklinde ufak bir pürüz olduğu ve bunun da çözülmek üzere olduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılıların yıldız golcüye yıllık 3,5 milyon euro civarında garanti para vereceği dile getiriliyor. Bonuslarla birlikte bu rakamın 4 milyon euro çizgisine çıkacağı öğrenildi.

1 TEMMUZ'DA AÇIKLANABİLİR

İngiliz kulübüyle ise bonservis bedelinin yaklaşık 4,5 milyon euro olması konusunda anlaşmaya varıldı. Ödeme koşullarıyla ilgili sıkıntının aşılması durumunda, transferin resmileşeceği belirtildi. Arsenal’in paranın büyük bir bölümünü peşin istediği, Cimbom’un ise bu rakamı uzun vadeli bir ödeme planıyla vermek istediği kaydedildi. Oyuncunun kiralık olarak gittiği Inter ile sözleşmesinin bitiş tarihi olan 30 Haziran tarihinin geçilmesiyle birlikte, resmi transfer açıklamasının yapılması bekleniyor.



KÖLN'DE GURBETÇİ İLGİSİ

Öte yandan Podolski, ortağı olduğu Köln basketbol takımının önceki gün düzenlenen yardım organizasyonuna katıldı. Organizasyondaki Türkler, Podolski’ye büyük ilgi gösterdi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları