Podolski tamam, sıra Köln'de...

G.Saray, Terim'in bir numaralı hedefi haline gelen Alman yıldızı ikna etti. Köln, 8 milyon euroyu kabul ederse yıldız futbolcu sarı-kırmızılı formayı giyecek.

G.Saray, Atletico Madrid'e giden Arda Turan'ın boşluğunu Lukas Podolski'yle doldurmak istiyor. Yossi Benayoun ve Diego Forlan'ı yedekte tutan sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine 26 yaşındaki Alman futbolcu için girişimlere başladı.

Yöneticilerden Ali Gürsoy ile Sportif Koordinatör Bülent Tulun, Almanya'ya giderek Köln forması giyen Podolski ve menajeriyle dün bir görüşme yaptı. Görüşmede Podolski'nin G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı ve kulübünün ikna edilmesi durumunda sarı-kırmızılı formayı giymekten memnuniyet duyacağını bildirdiği öğrenildi.

YARISI PEŞİN OLUNCA...

Bu gelişmenin ardından Köln kulübüyle de temasa geçen G.Saraylı yöneticiler, 2013'e kadar sözleşmesi olan Podolski'nin bonservisi için 8 milyon euro teklif etti. Takımın en önemli yıldızını satmayı pek düşünmeyen Köln' ün yaşadığı mali kriz sebebiyle düşünmek için birkaç gün süre istediği bildirildi.

G.Saray'ın yıldız futbolcu için teklif ettiği 8 milyonun yarısını peşin olarak ödemeyi taahhüt ederek, Alman yöneticilerin aklını büyük ölçüde çeldiği ileri sürüldü. Transferin gerçekleşmemesi durumunda, G.Saray'ın Chelsea'li Yossi Benayoun ve Atletico Madrid'li Diego Forlan'dan biriyle kesin olarak anlaşması bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları