Podolski kesin kararını verdi

Galatasaray'ın yaz döneminde en önemli transfer seçeneklerinden biri olan Lucas Podolski Alman kulübünün Başkanı Wolfgang Overath'ın istifasından sonra kesin kararını verdi.

Galatasaray'ın yaz döneminde en önemli transfer seçeneklerinden biri olan Lucas Podolski, Köln'den ayrılmaya karar verdi.

Alman kulübünün Başkanı Wolfgang Overath'ın istifasından sonra takımdan ayrılma düşüncesini biraz daha olgunlaştıran Polonya asıllı oyuncunun, Türk dostlarına Galatasaray'dan gelecek bir teklife 'evet' diyeceğini söylediği iddia edildi.

Sarı-Kırmızılıların davetine pozitif baktığını anlatan yıldız futbolcunun Cim Bom dışında talipleri de bulunuyor. İtalyan kulübü Milan'ın, kalbinde delik tespit edilen Cassano'nun yerine Podolski'yi düşündüğü öğrenildi.

Alman Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden biri olan Podolski için Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan da yeşil ışık yakmıştı. Arkan, "Eğer hocamız isterse, biz Podolski'yi almak için her türlü fedakârlığı yaparız." demişti. Köln'ün, futbolcunun satış bedeliyle ilgili beklentisi ise bir hayli yüksek. Alman kulübü 15 ile 20 milyon Euro arasında fiyat istiyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları