Podolski için sürpriz destek!

Galatasaray, Köln'ün bırakmak istemediği Lukas Podolski'nin transferini noktalamak için sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İşte son gelişmeler ve iddialı haberin detayları..

Galatasaray'da, Lukas Podolski ve Diego Forlan için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılılar bugün Köln'ün Alman yıldızı Podolski'nin işini bitirmeye hazırlanıyor. Kulübünden 3 milyon euro kazanan 26 yaşındaki futbolcu için 3.2 milyon euro ve maç başına 20 bin euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılıların, Nike ile görüşerek 1 milyon euroluk sponsorluk ücretini karşılamasını isteyecekleri ifade edildi.

Köln'den kazandığı paranın yanı sıra, 1 milyon euro da Adidas'tan alan Podolski'yi getirmek için Nike'ı devreye sokmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, Alman ekibiyle de bugün masaya oturacak. Galatasaray bu transferi bitirmek için 7 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı, ancak Köln Menajeri Volker Finke, Podolski'yi kesinlikle satmayacaklarını bildirdi.

Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Forlan için de çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren Cim-Bom, yarın İspanya'ya çıkarma yaparak, oyuncu ile ilk kez masaya oturmayı planlıyor. Inter'in ciddi şekilde ilgilendiği Forlan için Atletico Madrid ile pazarlıkların sürdüğü ve İspanyol ekibinin 3 milyon euroya kadar düşebileceği vurgulandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları