Pitbull F.Bahçe'yi bekliyor

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, yapılan antrenman sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Juventus'tan 3 yıllığına kadrosuna kattığı Felipe Melo, antrenman arasında basının sorularını yanıtladı.

Brezilyalı oyuncu yeniden Galatasaray'a döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade ederken, ''Galatasaray'a döndüğüm için çok mutluyum. Yine kupalar kazanmak için mücadele edeceğiz'' dedi.

FENERBAHÇE MAÇINI BEKLİYOR

Fizi olarak kendini iyi hissetiğini dile getiren Melo, Fatih Terim'e de teşekkür etti ve ''Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Bize çok güven veriyor. İnsana ''İmparator'' lakabı kolay verilmiyor. Fizik olarak geçen seneden çok çok daha iyi hissediyorum. Tatile gittiğimde kondisyonerimi de götürdüm. Fizik olarak iyiyim. Fenerbahçe maçında bir terslik olmazsa hazır olmayı bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Melo'nun alternatifi olarak adı geçen Wellington hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Melo, "Wellington ile ilgili çok fazla birşey bilmiyorum. Çok fazla tanımıyorum İyi tanımadığım içinde yorum yapmam doğru olmaz'' dedi.

''ÖNEMLİ OLAN G.SARAY'I BİR YERLERE TAŞIMAK''

Forma numarasını Sneijder'e verdiği hatırlatılan Melo bu konu hakkında da ''Benim için numaraların önemi yok. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Önemli olan saha içerisindeki performansımız ve Galatasaray'ı bir yerlere taşımak'' açıklamasında bulundu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları