Pino yıkıldı!

Avusturya kampına katılmak isteyen Juan Pablo Pino, Fatih Terim ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kolombiyalı oyuncuya Florya kapıları kapandı

Avusturya'ya giden Galatasaray'da Juan Pablo Pino şaşkınlığı yaşandı. Kolombiyalı futbolcunun kamp kadrosuna dahil edilmemesi sarı-kırmızılı takımdaki macerasının başlamadan tamamlandığını gösterdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in 2012-2013 sezonu öncesindeki kampta denemek istediği şeklinde açıklamalar yaptığı yetenekli futbolcu büyük hayal kırıklığı yaşadı. Galatasaray'da yeniden oynamak ve takımın bir parçası olmak için can atan Pino'ya şans bu kez gelmedi.

Menajerleri aracılığıyla teklifler alan başarılı futbolcunun Galatasaray macerası başarısızlıkla sona ererken, Spor Toto Süper Lig'den Mersin İdmanyurdu'nun Pino'ya karşı bir ilgisinin olduğu biliniyor.

Avrupa'nın alt seviyeli takımlarından ve ülkesinden teklif alan Pino'nun geleceği merakla beklenmeye başlandı. Yıllık 600 bin euroya oynayan Kolombiyalı futbolcu kontenjan engeline takılan isimlerin ilk sırasını çekti.

Sarı-kırmızılı taraftarlar da Pino'nun kampa götürülmemesinden dolayı şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Webaslan.com'da taraftarların kullandığı ifadeler...

@fenomen68li Pino bir şans daha hak ediyor. Takım oyunu konusundaki sıkıntısı yok ise kadroya güç katacak bir yetenekte. Bir şans daha ver İmparator Pino'ya.

@batistuta36 Pino'ya neden bu kadar ümit bağladınız renkdaşlar? Mertan Caner Öztürk al

@cilgin-gsli Bence Pino bu sefer patlama yapacakti onu geç ama Okan'a hakkaten yazik oldu INSALLAH hakkini yemeyiz onun gibi bi yetenegin.

@har Riera YERİNE PİNO GÖTÜRÜLMELİYDİ!

@wildtiger28 pinoyu nasil götürmez aklim almiyor

@rudeboy  TERİM TERİM TERİMM NERDE PİNO NERDE KANATTTTT.....ARDANIN GİDECEGİNİ BİLSEM CLUIO YU GÖNDERMEZDİM DEDİN Bİ DEFA DÜŞTÜN HATAYA...İKİNCİSİNE DE DÜŞÜYORSUN

@k1905 Ya hala Pino diyosunuz.Nasıl Galatasaraylısınız siz.Adamı satılığa çıkardık alan çıkmadı.Anca kiralık olarak arap kulübüne gitti.Kaliteli adam olsa en az azından İtalya'nın İspanya'nın vasat takımlarına bile giderdi.Bu adam bize ne verdi Allah aşkına yapmayın.Böyle futbolcularla işimiz yok.Satın gitsin.Yerli olsa kalsın tabiki mesela Aydın gibi.Aydın'da Pino gibi adam ancak yerli olması onu takımda tutuyo.Yabancı kontenjanımızı Pino'yla doldurmaya gerek yok

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları