Performansını beğeniyor mu?

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Hamit Altıntop, İstanbul BŞB. karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyetle ayrıldığı İstanbul BŞB. karşılaşmasının ardından sarı kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Hamit Altıntop, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başlayıp iyi bitirdiklerini söyleyen Altıntop, "Umut'un kontra ataktan attığı golde ve ikinci golde de iyi organize olduğumuz düşünüyorum. En iyi futbolumuzu oynamadık burada. Belediye'de güçlü bir takım. Nihayetinde biz de deplasmanda oynadık bu maçı. Ama önemli olan kazanmaktı bizim için ve bunu da başardık." şeklinde konuştu.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana performansını nasıl bulduğunun sorulması üzerine ise Altıntop, "İlk başlarda performansımın iyi olmaması istediğim bir şey değildi. Benim için takımımın başarısı. Daha fazla katkı vermek isterim, ancak ben elimden geleni yapmak istiyorum. Milli takımlarda da burada da elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Kendime inanıyorum. Takıma da inanıyorum. Final maçlarımız da gelecek, o maçlarda daha farklı bir Hamit göreceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Cluj ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili ise deneyimli oyuncu şu ifadeleri kullandı: "İstediğimizi 3 maçta alamadık. Deplasmanda turu geçmek için ilk adımı atmamız gerekiyor Çarşamba günü için. Oradaki maçın buradakinden daha farklı olacağını biliyoruz. Taktiksel anlamda daha iyi olacağız. Biz kendimize inanıyoruz. Hem ülkemizi hem de Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları