Pazarlık rakamı...

Galatasaray Yönetimi, Hamit Altıntop'un menajeri Reza Fazeli ile cuma gününe kadar sürecek olan transfer görüşmelerinde bulunacak.

 Galatasaray, Hamit Altıntop'un transferi için artık geri sayıma başladı. Öncelikli olarak Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg ile görüşen ancak Alman devinden istediği teklifi alamayan Hamit'in menajeri Reza Fazeli rotasını Galatasaray'a çevirdi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin daveti üzerine İstanbul'a gelen Fazeli, yüz yüze ilk görüşmesi dün akşam saatlerinde sarı-kırmızılı yöneticiler ile gerçekleştirdi.

Cuma gününe kadar sarı-kırmızılı yöneticiler ile pazarlık masasına oturacak olan Fezali ile son görüşmeyi İkinci başkan Ali Dürüst yapacak. Galatasaray'ın transfer komitesinde yer alan Ali Gürsoy'un yakından ilgilendiği Hamit transferinde menajer Fezali'nin istediği rakamlar ile teklif edilen rakamlar arasında 1 milyon euroluk bir fark bulunuyor.

MAKSİMUM SEVİYE 3.2 MİLYON EURO

Real Madrid'den 4.1 milyon euro civarında bir rakam kazanan Hamit'e yıllık 3 milyon euro garanti para ve maç başına da 15 bin euro teklif etmeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, şampiyonluk ve Avrupa'da başarı için de ayrıca prim uygulamasını devreye sokacak.

Hamit'in transferi için menajer Fezali ile 1 milyon euroyu pazarlık masasına koyan sarı-kırmızılı yönetim, transfer sürecindeki son görüşmesini Cuma günü gerçekleştirecek.

1 MİLYON EUROLUK İNDİRİM!

Real Madrid'e bonservis bedeli ödemeden transferi noktalamak isteyen Galatasaray, bu konuda da menajer Reza Fazeli ile bir görüşme gerçekleştirerek Madrid tarafının herhangi bir talebini karşılamayacağını belirtti.

TAKIMIN EN FAZLA KAZANAN İSMİ OLACAK

Sarı-kırmızılı yönetim Hamit'in transferi için görüşmelerin devam ettiğini ve arada bazı ekonomik pürüzlerin olduğunu belirtti. Hamit'in 1 milyon euroluk indirime gitmesini beklediklerini dile getiren sarı-kırmızılı yönetimin önde gelen isimleri, yıllık ücrette 3 milyon eurodan yukarı çıkmayacaklarının sinyalini verdi.

Hamit Altıntop, 3 milyon euro yıllık bedelle Galatasaray'a transfer olursa; sarı-kırmızılı takımın en fazla para kazanan futbolcusu olacak.

Galatasaray'da Riera 2.7 milyon euro, Eboue 2.5 milyon euro, Ujfalusi 2.2 milyon euro, Muslera 2 milyon euro ve Elmander ise 1.8 milyon euro yıllık gelir elde ediyordu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları